onsdag 11. januar 2012

Glossy Magazines..

2012 skal bli et drømme år for Drømmehagen, det har vi bestemt oss for:)) Tihi, mål og drømmer må man ha hvis man skal lykkes med noe i livet!! Dette året har vi valgt å satse sterkt på nettbutikken vår, vi skal bli større, bedre, mer kjent og best på mote på nett!! For å bli bedre kjent kommer vi til å annonsere i to av de største motemagasinene i Norge! Nemlig Costume og Tara!!! vi håper og tror at disse to satsningene vil gjøre nettbutikken vår bedre kjent i det ganske land... Så nå er det bare å kjøpe et Costume eller et Tara neste gang du er på butikken!!!

Costume har vi annonsert i siden april 2011, det har gitt god respons og det ønsker vi å fortsette med!!
"Costume holder deg oppdatert på de nyeste trendene og tendensene fra den internasjonale motebransjen. Gjennom faste guider til shopping, styling og skjønnhet får du hver måned de beste tipsene i jakten på det ultimate produkt eller antrekk."

Tara blir nytt for oss, men det er et spennende  blad med mye interessant lesning!
Vi gleder oss til å reklamere i Tara!!

"Tara er for deg som er voksen kvinne. Som ønsker deg et magasin med reportasjer som berører deg, helsestoff,moter, kultur og reiser. Tara skal glede, inspirere, gi deg ny innsikt og underholde deg med klokskap og glimt i øyet. Rydd velfjortjent plass i din egen hverdag - til Tara. Til deg
selv."

6 kommentarer:

 1. Hei :)
  jeg kjøpte en leppepomade hos dere av merket " crabtree and evelyn " .
  Og jeg har hørt mye bra om handkremene og har lyst å prøve dem ut.
  har dere planer om/ eller har dere handcremene fra det merket i butikken ? :)

  SvarSlett
 2. Så bra Monica, e e helt sekker på at dåkker får da tel:-))

  SvarSlett
 3. Vi har handkremene i butikken, men det begynner å bli litt utleita. Vi skal legge de ut i nettbutikken så snart det kommer påfyll, og ja, de er fantastiske!!!
  klem monica:)

  SvarSlett
 4. Takk Ann Merethe:)) Ja her kan vi ikke ligge på latsiden, håper at det får effekt. Det er flotte magasiner iallefall!
  Må du stikke innom snart, har en jobb til deg:))
  klem

  SvarSlett
 5. Hva med KK? Det synes jeg er det beste norske "damebladet"... Lykke til med 2012. Jeg synes allerede dere har verdens beste nettbutikk så dette må jo bli bra :-)

  SvarSlett
 6. Joda KK er absolutt også et alternativ:)) vi får se hva fremtiden bringer:)
  klem fra monica

  SvarSlett