lørdag 16. oktober 2010

Oslo tur med Innkjøp til butikken.))

Ja da har jeg vært en kjapp tur frem og tilbake til Oslo for å bestille inn noen nye godbiter til butikken!!!
Denne gangen var jeg på Anne Kindem Agenturer på Sjølyst som har en samlig av mange herlige merker...
Storkoste meg skikkelig der og fikk til og med bestillt inn noe jeg ikke hadde planer om;))
Jeg fikk plukket ut noen nye herlige skjerf hos Annica på Beckssøndergaard som kommer omgående til butikken!!! De har sååå deilige skjerf som jeg har forelsket meg totalt i!!! Det kommer masse godbiter fra de nå fremover.

Men det viktigeste var jo highsummer koleksjonen til det nye merket jeg får inn fra neste mars/ april... Stella Nova!! Gjett om de hadde mye vakkert? Problemet er ikke å finne noe å velge, men å vite å gi seg mens leken er god!! Uansett Hilde hos stella Nova var kjempe flink og hjalp meg, så jeg er sikker på at de stylsene jeg har plukket ut kommer til å selge godt!

Showroomet til Stella nova:)
Til jul får jeg inn disse supersøte gaveeskene med herlige lange Stella nova strømper i. Perfekt julegave til en god veninne.

Til slutt stakk jeg innom Be Christensen Jewellery for å kikke på de vakre armbåndene deres. Der fikk jeg god og kyndig hjelp av Lise og fikk plukket ut en herlig blanding av Samer armbånd, samt enkle armbånd i gull og sølv!! Krysser fingrene og håper at dette kommer til butikk i god tid før julegavene skal handles!

2 kommentarer: