fredag 26. november 2010

Alpaca society

Da har vi bestillt varer fra alpaca society!!! Det gikk i posten i dag, og skal være i butikk rett over helga:)
Alpaca Society, et norsk merke som har spesialisert seg på strikkede klær av eksklusive materialer - uansett årstid. Våre produkter for kvinner er cardigans, blazere, gensere, sjal og tights i 100 % baby alpaca.
Dette erhva vi har bestillt!
Bianca kjole i light beige

Henriette kjole i Dark Sand

Calandria Cardigan i Dark sand

Margarita dress i Lilac ash

pon pon scarf i Svart, Grått og Dark Sand!!Costum

Kamille

Henne

MED DRØM SOM DRIVKRAFT

Rene tilfeldigheter førte til at Vibeke Stølen Andrup ble introdusert til det vakre alpakkamaterialet fra Peru. Noen år senere forlater hun sin jobb i reklamebyrå, for å realisere sin alpakkadrøm. Drømmen er nå blitt Alpaca Society, et norsk merke med eksklusive produkter for dame, hjem, baby og barn. Vibekes foredrag "Med drøm som drivkraft" gir et jordnært, ærlig og inspirerende møte med henne og veien frem mot Alpaca Society slik det fremstår i dag. Hun forteller om det å leve med drømmen, og fokuserer også på realismen i det å også skulle leve av drømmen. Vibeke deler av både sine suksesser og nederlag, og ønsker gjennom dette å bruke sin egen historie til å motivere andre til å våge forfølge sine talenter.

Det vakre alpakkamaterialet spiller hovedrollen i designuttrykket. Klassiske modeller og delikate farger er nøye utvalgt for å gi materialet den oppmerksomhet det fortjener. Plaggene produseres i Peru, et land med lange tradisjoner innen håndarbeid og tekstiler. All ferdiggjøring og kvalitetskontroll utføres der for hånd, og detaljer som knapper og belter lages av peruanske kunsthåndverkere


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar