fredag 15. april 2011

God helg, vi gir ikke opp.....

Vi blir såå glad når dere deler eller tipser andre om siden vår, både facebooksiden og bloggen! Fler og fler blir klar over butikken og benytter seg av nettbutikken eller butikken på Ørnes:))
I dag har vi den første annonsen av flere i motebladet Costume!!! Det er litt stort for meg, da det er et blad som leses av mange moteglade damer, akkurat som  meg:) Jeg håper at de legger merke til annonsen og får lyst til å titte innom nettbutikken....
I mellomtiden blir vi glad om dere deler siden på fb, eller deler bloggen!!!
Dere har vel ikke glemt premiene vi lovet ved 7000 tilhengere? Let me remind you:)

1.premie
Double packed cow fra moo
3800,-

2.premie
Mini golddigger fra Zuzanna G
799,-

3.premie
O-peace offwhite
699,-

Kommenter på bloggen når du har delt bloggen eller siden vår:))
Husk å legge ved navn!!

Det med liten skrift: Denne konkurransen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av Facebook. Du oppgir din informasjon til Monicas Drømmehage, og ikke til Faceook. Informasjonen du oppgir vil kun benyttes til å trekke vinnere og slettes i etterkant, med mindre du ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev som du finner på www.monicasdrommehage.no. I så tilfelle kan du selv når som helst melde deg av nyhetsbrevlisten via lenke i nyhetsbrevet. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du er fylt 18 år (krav i hht. Facebooks Promotion Guidelines). Vi har ikke kapasitet til å dobbeltsjekke deltakernes alder ved trekning av vinnere.

1 kommentar:

 1. Jeg har desverre ikke blogg men kan legge igjen en kommentar her:)

  Liker bloggen og nettbutikken veldig godt, mye fint:)


  Adr:

  Mette Hole
  Munkeøyra 31
  3550 Gol

  SvarSlett